Sponsors

Home

Samenvatting Manchester City - Leeds United (1-2)

Gisteren om 21:28  Manchester City heeft een pijnlijke nederlaag geleden in de Premier League tegen Leeds United. De mannen van Pep Guardiola speelden een helft met een man meer, maar konden een nederlaag desondanks niet voorkomen. Vlak voor tijd ging de promovendus dankzij Stuart Dallas er met zege vandoor. meer »


Ajax deze eeuw in Itali�: is de kans op een overwinning re�el?

Gisteren om 12:32  Ajax staat donderdag voor een enorm moeilijke opgave. De ploeg moet na de pijnlijke en onverdiende 1-2 nederlaag stunten op bezoek bij AS Roma. Hoe presteerde Ajax de afgelopen vijf keren in het land van de laars? Spoiler alert: Ajax verloor geen één keer. meer »


De keer dat Ajax de titel verspeelde bij RKC

Gisteren om 7:00  Ajax heeft donderdag in de Europa League een harde domper te verwerken gekregen. De mannen van Erik ten Hag verloren onverdiend van AS Roma en hebben daardoor een slechte uitgangspositie. In de Eredivisie presteert de ploeg wel erg constant en lijkt het op de titel af te stevenen. RKC Waalwijk is zondag de tegenstander, het was 14 jaar geleden de ploeg die Ajax door Jan Vertonghen kostbaar puntenverlies bezorgde. meer »


Interview Crescendo van Berkel: "De tolk gaf me niet meer informatie, er klopte iets niet"

9 april 2021 15:00  Werken met kinderen leek hem een mooi doel voor na zijn voetbalcarrière. Maar de stap kwam vier à vijf jaar eerder dan gepland voor Crescendo van Berkel. Na wekelijks aanvallers te hebben geneutraliseerd in de shirts van Sparta, Roda JC en Telstar en in de hoogste divisies van Noorwegen en Hongkong, probeert de sterkhouder van SVV Scheveningen nu kinderen een maatschappelijke toekomst te bieden. "Als ik een jongetje na drie maanden de eerste drie letters van zijn naam zie schrijven, straal ik." meer »


Interview sportvader Lambert Schuurs: "Demi zou Perr verslaan met 6-1, 6-1"

9 april 2021 12:00  Meld Perr Schuurs aan voor een willekeurige balsport en hij is er goed in. Zijn vader Lambert is Nederlands recordinternational handbal, samen reden ze op trail motors, maar van jongs af aan was de huidige centrale verdediger van Ajax al bezeten van voetbal. "Ook tennis heeft hij vaak gedaan, maar voetbal stond altijd al bovenaan." meer »


Interview Nick Bakker: "Fans van FC Emmen zijn ons altijd blijven ondersteunen"

9 april 2021 10:00  Voorheen kwam Nick Bakker na een nederlaag thuis met een gezicht op onweer. Chagrijnig, kortaf en gefrustreerd. Die nacht deed hij nauwelijks een oog dicht. Nu opent de 28-jarige centrale verdediger van FC Emmen de deur van zijn appartement met een glimlach. "Als Izzy direct kwispelend op me af komt, ben ik de uitslag al bijna vergeten." meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!