Sponsors

Home

Hoe Goran Pandev het Oranje al enkele keren knap lastig maakte

Vandaag om 13:00  Goran Pandev schreef met zijn doelpunt tegen Oekraïne EK-gescheidenis. Hij was namelijk de eerste doelpuntenmaker ooit voor Noord-Macedonië. Een tweede mijlpaal liep de spits net mis. Hij was op 37-jarige bijna de oudste doelpuntenmaker ooit op het EK, maar Ivica Vastic was in 2008 nog net iets ouder toen hij het net vond namens Oostenrijk. meer »


Dit zijn na twee speelrondes de 5 beste EK-spelers volgens de statistieken

Vandaag om 11:21  Tijdens het EK wordt via de FedEx Performance Zone via een algortime bijgehouden welke spelers dit EK in de beste vorm steken. Aan de hand van statistieken wordt er een ranking gemaakt van alle spelers die op het EK in actie komen. De top vijf staat hier voor je op een rij. meer »


Op deze manieren kan Oranje de wereldtop ontlopen in de achtste finale

Gisteren om 14:03  Het was donderdag groot feest in Nederland, want de ploeg van Frank de Boer versloeg Oostenrijk en plaatste zich daardoor voor achtste finale. De vraag is nu wie de tegenstander van het Nederlands Elftal gaat worden. De grote vrees is dat de ploeg Duitsland of Portugal als tegenstander krijgt als één van de beste nummer drie. In dit artikel kijken we hoe Nederland de toplanden kan ontlopen. meer »


Samenvatting Engeland - Schotland (0-0)

Gisteren om 10:31  The Battle of Britain is onbeslist gebleven op het Europees Kampioenschap. Vrijdag speelden Engeland en Schotland op Wembley een heerlijk duel. Hoewel er geen winnaar kwam, was het vanwege de spanning en de vele strijd toch erg leuk voor de voetballiefhebber. Bekijk de samenvatting van Engeland - Schotland hieronder.  meer »


De 10 bekendste spelers van het jarige Cambuur

Gisteren om 7:00  SC Cambuur viert vandaag haar 57-jarige verjaardag en daarom zetten wij de promovendus in de schijnwerpers. Dat doen we door terug te kijken op de 10 bekendste spelers die ooit bij de Leeuwarders hebben gespeeld. Daarin is geen plaats voor levende Cambuur-legende Sandor van der Heide, publiekslieveling Mark de Vries, clubtopscorer Jan Bruin en Mister Cambuur Johan Abma, omdat we puur kijken naar de voetballers die de grootste loopbaan hebben gehad. meer »


VACATURE: Stagiair Marketing & Events

18 juni 2021 15:00  Ben jij op zoek naar een leerzame, sportieve en uitdagende stageplaats? Voor ons magazine PANNA! bieden wij een leuke leerplek aan op gebied van marketing & events. meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!