Vacature Jeugdtrainer - Welkom bij V.V. Read Swart

Sponsors

Vacature Jeugdtrainer

25 april 2023 11:00


Voetbalvereniging v.v. Read Swart uit De Knipe zoekt per direct Jeugdtrainer voor de JO17.
Lees verder : https://www.read-swart.nl/283/vacatures/

Jeugdtrainer voor de JO17

Read Swart uit De Knipe is een gezellige, ambitieuze voetbalvereniging met 280 leden en heeft een sterke verbondenheid binnen het dorp. Het dorpskarakter speelt op dit moment een belangrijke rol bij de successen binnen onze senioren- en jeugdafdeling. De seniorenafdeling bestaat uit 4 mannenelftallen, 1 vrouwenelftal, 3 teams mannen 35+ en 1 team vrouwen 30+.

De Jeugdafdeling telt ca. 90 spelers verdeeld over 8 teams van JO19 t/m JO8.

We verwachten van de jeugdtrainer dat deze voor de JO17 op 2 in overleg te bepalen dagen de training van ca. 1,5 u verzorgt en dit bij voorkeur aanvult met een coachende rol tijdens wedstrijden op zaterdag.

Daarnaast hebben we de voorkeur voor een trainer met ervaring in het trainen en begeleiden van jeugdteams (een afgeronde trainersopleiding is altijd welkom) en we verwachten in ieder geval een trainer met goede organisatorische, communicatieve en voetbaltechnische vaardigheden.

We hanteren binnen Read Swart de VTON voetbalmethode en verwachten dat die methode door de trainer toegepast wordt. Het kan tevens een hulp zijn voor minder ervaren trainers.

Interesse? Meer info?

Neem contact op met de Voorzitter Jeugdzaken Martin Jan Adema

06-41208823 of adema_mj@hotmail.com

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!