Oliebollenactie t.b.v. nieuw trainingsmateriaal voor de jeugd van v.v. Read Swart! - Welkom bij V.V. Read Swart

Sponsors

Oliebollenactie t.b.v. nieuw trainingsmateriaal voor de jeugd van v.v. Read Swart!

7 december 2022 9:00


Voetbalvereniging Read Swart uit De Knipe organiseert wederom de “oliebollenactie”.
De opbrengst komt ten goede aan de jeugdafdeling van Read Swart. En dat vinden we belangrijk, want: de jeugd heeft de toekomst!
Om dit doel te realiseren, organiseren we ook dit jaar weer de oliebollenverkoop in samenwerking met onze Knypster bakkerij “By Boonstra”.

Oliebollenactie v.v. Read Swart!
Voetbalvereniging Read Swart uit De Knipe organiseert wederom de “oliebollenactie”. De opbrengst komt ten goede aan de jeugdafdeling van Read Swart. 
Om dit doel te realiseren, organiseren we ook dit jaar weer de oliebollenverkoop in samenwerking met onze Knypster bakkerij “By Boonstra”.

Onze junioren komen op zaterdag 17 december bij de deuren langs in de Knipe en omstreken, je kunt ze verwachten tussen 10.30 en 12.30u. Je kunt dan de oliebollenbestelling aan hen doorgeven door het meegeven van een ingevuld formulier of een formulier aan de deur in te vullen.

De jeugd aan de deur gemist?
Vul dan dit formulier in en mail het volledig ingevulde formulier naar info@read-swart.nl of lever het in bij 1 van onderstaande adressen op uiterlijk dinsdag 27 december:
   o Peter Laan - Het Meer 116d
   o Mark Woollard Houtkampswyk 54
   o Jan van der Hoeff - Ds Veenweg 149
   o Roeliena Schotanus - Spinner 13b
   o Martin-Jan Adema – Kwakerswyk 5

De door jouw bestelde oliebollen kunnen op zaterdag 31 december tussen 10.00 en 12.00 uur worden afgehaald bij de speciale Read Swart stand bij Bakkerij Boonstra in De Knipe.

Bedankt voor uw steun,
Fijne jaarwisseling en een Sportief 2023  !!

Logo_Boonstra.JPG

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!