Sponsors

Vacature Trainer B-selectie

7 maart 2022 9:30


V.V. Read Swart is vanaf het seizoen 2022-2023 op zoek naar een trainer voor de B selectie.

TRAINER B SELECTIE  Logo_Read_Swart.jpg   Logo_SportiefPartner_Liggend.png

V.V. Read Swart is vanaf het seizoen 2022-2023 op zoek naar een trainer voor de B selectie, die deze relatief jonge spelersgroep zowel op voetbaltechnisch als mentaal gebied naar een hoger niveau kan brengen. De B-selectie bestaat uit een aantal ervaren spelers, maar het gros betreft jeugdspelers die de afgelopen jaren uit de eigen JO19 zijn overgekomen. De meeste spelers van de B-selectie zullen op de zondagen in Read Swart 2 hun wedstrijden spelen en dat team speelt momenteel reserve 3e klasse in de promotiepoule. Vanuit de huidige JO19, die op 1e klasse niveau spelen, zullen komend seizoen minstens 10 spelers naar de B-selectie overkomen, dus dat is veelbelovend voor het niveau van Read Swart 2. Een mooie uitdaging voor een trainer met ambitie.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • De trainer verzorgt 2x per week de trainingen van de B-selectie en coacht op zondag het 2e elftal tijdens wedstrijden.
  • De trainer zal een belangrijke rol spelen in de doorstroming van talentvolle jeugd naar de selectie en heeft daarom intensief contact met de hoofdtrainer, jeugdtrainers en de jeugdcoördinator.
  • De trainer heeft regelmatig overleg met de seniorencommissie.
  • De trainer is in samenwerking met hoofdtrainer en seniorencommissie verantwoordelijk voor het tijdig samenstellen van voorbereiding en oefenprogramma. Dit voor zowel start van het seizoen en winterstop.
  • De trainer bepaalt per wedstrijddag in overleg met de hoofdtrainer en leiders welke spelers uitkomen in het 1e, 2e en 2e

Profiel  van de ideale kandidaat:

  • De trainer/coach is minimaal in het bezit van het diploma TC3  en of heeft relevante werk ervaring.
  • De trainer is gericht op doorstroming van eigen jeugd en heeft tot doel om spelers verder te ontwikkelen.
  • V Read Swart is op zoek naar een ambitieuze trainer (met een duidelijke visie) die voldoende oog heeft voor de verenigingsstructuur/cultuur waarin naast prestaties gezelligheid een grote rol speelt.
  • De trainer heeft oog voor de algehele ontwikkeling van Read Swart door het tonen van betrokkenheid bij de gehele club zowel sportief als sociaal.

Over V.V. Read Swart:                     

Read Swart uit De Knipe is een gezellige, ambitieuze dorpsclub met 280 leden. De seniorenafdeling bestaat uit 4 senioren elftallen, drie 35+ teams, een 45+ team, een dames elftal en een VR30+ team.

Read Swart beschikt over een actief en ambitieus jeugd- en hoofdbestuur, die open staat voor nieuwe ideeën.
Voorwaarden:

V.V. Read Swart gaat een contract aan voor 1 jaar met de intentie om een meerjarige samenwerking aan te gaan.  Voor meer informatie of interesse kunt u contact opnemen met Mark Woollard (06-44582225)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!