enquête van studenten - Welkom bij V.V. Read Swart

Sponsors

enquête van studenten

10 december 2021 13:00


Beste leden en ouders/verzorgers van V.V. Read Swart,
Wij zijn Thomas Sikma en Olav Sleurink. We zijn eerste jaars Sportkunde studenten aan de Hanzehogeschool in Groningen. Voor onze opleiding hebben wij de opdracht gekregen om een vereniging naar keuze organisatieadvies te geven. Hiervoor doen wij een tijdje onderzoek bij de club en uiteindelijk proberen wij met ons gegeven advies de club te helpen. 

Thomas Sikma (17) is woonachtig in Gorredijk en voetbalt sinds dit seizoen voor V.V. Read Swart. De afgelopen 9 jaar heeft hij bij V.V. Gorredijk gespeeld. Verder is sporten, vooral voetballen en wielrennen, zijn grote hobby. Daarbuiten is het vooral studeren en relaxen.
Olav Sleurink (18) woont in Loppersum en voetbalt daar zelf bij S.C. Loppersum. Hij geeft zelf ook veel training binnen zijn eigen vereniging. Verder voetbalt Olav al sinds zijn 7e en zijn hardlopen, racefietsen en volleyballen zijn grootste hobby’s.
De aankomende tijd ziet u ons wellicht op de vereniging om trainingen en wedstrijddagen te observeren en interviews af te nemen. Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd aanspreken.
Wij zijn bereikbaar op het volgende mailadres: t.sikma@st.hanze.nl 

Voor nu zou u ons heel erg helpen door onze enquête in te vullen voor de opzet van ons onderzoek. Het kost ongeveer 10 minuten. Alvast bedankt!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!