Coronatoegangsbewijs - Welkom bij V.V. Read Swart

Sponsors

Coronatoegangsbewijs

4 november 2021 16:30


Aan alle spelers, ouders en bezoekers van sportpark de Jister van 18 jaar en ouder,

Vanaf zaterdag 6 november heeft de overheid de toepassing van het coronatoegangsbewijs uitgebreid, ook naar de sportparken voor amateursporters.

Door alleen mensen toe te laten die hersteld, gevaccineerd of negatief getest zijn heeft de overheid tot doel dat het besmettingsrisico aanzienlijk verminderd voor alle bezoekers. Door het gebruik van het coronatoegangsbewijs mogen de meeste locaties op maximale capaciteit open blijven, want het (deels) sluiten van sportaccommodaties had ook een maatregel kunnen zijn.

Hoewel we dit als Read Swart een lastig te handhaven maatregel vinden en niet bevorderlijk voor het algemene sportplezier, zullen we toch gewoon moeten meewerken aan dit beleid. Dit betekent voor spelers, ouders én bezoekers van 18 jaar en ouder dat er bij de ingang van het Sportpark van Read Swart gevraagd zal gaan worden naar een coronatoegangsbewijs.

Ben je in het bezit van een persoonlijke QR code en een geldig ID bewijs dan kun je gebruik maken van de gehele sportaccommodatie (binnen en buiten).

Bezoekers van 18 jaar en ouder en niet in het bezit van een coronatoegangsbewijs kunnen wedstrijden  bezoeken, maar hebben geen toegang tot de kantine, kleedruimtes, toiletten en het terras van Read Swart.

Spelers van 18 jaar en ouder, in het bezit van een geldige QR code, kunnen gewoon blijven voetballen. Mocht je niet in het bezit zijn van een geldige QR code dan kun je wel voetballen en trainen, maar is het niet mogelijk om gebruik te maken van kantine, kleedruimte, toiletten en het terras met ingang van 6 november. 

Deze maatregel betekent voor Read Swart extra inzet van vrijwilligers. We gaan ervan uit dat een ieder hier positief op reageert en begrip toont voor de situatie. De toets “aan de poort” is helder en kan niet tot discussies lijden. Begin daar dus ook niet aan en laat de vrijwilligers gewoon hun werk doen.  We hopen dat we ondanks het strengere beleid toch zoveel mogelijk kunnen blijven genieten van mooie voetbalwedstrijden en -trainingen bij v.v. Read Swart!

Alvast dank voor jullie  medewerking.


Met vriendelijke groet,

Bestuur v.v. Read Swart

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!