Sponsors

Vacature Hoofdtrainer voor de A-selectie

6 februari 2021 14:45


Voetbalvereniging v.v. Read Swart uit De Knipe zoekt voor het seizoen 2021/2022 een Hoofdtrainer voor de A-selectie.

Read Swart is een gezellige, ambitieuze voetbalvereniging met 280 leden en heeft een sterke verbondenheid binnen het dorp. Het dorpskarakter speelt op dit moment een belangrijke rol bij de successen binnen onze senioren- en jeugdafdeling.

Read Swart is een gezellige, ambitieuze voetbalvereniging met 280 leden en heeft een sterke verbondenheid binnen het dorp. Het dorpskarakter speelt op dit moment een belangrijke rol bij de successen binnen onze senioren- en jeugdafdeling. De seniorenafdeling bestaat uit 4 mannenelftallen, 1 vrouwenelftal, 3 teams mannen 35+ en 1 team vrouwen 30+. De jeugdafdeling telt ca. 90 spelers verdeeld over 8 teams van JO19 t/m JO8.

 

Read Swart streeft ernaar om elk seizoen een 1e elftal te kunnen vormen met echte “Read Swarters”, waaronder doorgestroomde jeugd. De A-selectie is op die wijze de afgelopen jaren flink verjongd en draait al enkele jaren mee in de top van de 3e klasse. De hoofdtrainer is hierin een belangrijke schakel.

 

We verwachten dat een nieuwe hoofdtrainer ambitieus is en volgens een duidelijke visie werkt, die aansluit bij het team en bij de verenigingscultuur gebaseerd op een combinatie van prestaties en gezelligheid. De hoofdtrainer is minimaal in het bezit van het diploma UEFA B / TC 2 en ervaring met het trainen en coachen van een 1e team op minimaal 3e klasse niveau. Daarnaast verwachten we van de hoofdtrainer een actieve houding en betrokkenheid, op sportief en sociaal gebied bij zowel senioren als bij de jeugd. We hebben een ambitieus hoofdbestuur, dat open staat voor nieuwe ideeën en waarbij gerekend kan worden op een breed en actief leger aan vrijwilligers

 

We komen graag in contact met kandidaten die aansluiten bij het door ons geschetste profiel en die onze intentie delen om een meerjarige samenwerking aan te gaan.

 

Interesse? Meer info?

Neem contact op met de Voorzitter Seniorenzaken Kees-Bart Jonker

06-22481042 of k.jonker51@upcmail.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!