‘Scoren voor jouw Vereniging’ 2020! - Welkom bij V.V. Read Swart

Sponsors

‘Scoren voor jouw Vereniging’ 2020!

19 november 2020 20:00


Read Swart doet mee aan de actie ‘Scoren voor jouw Vereniging’ van de VriendenLoterij. Hiervoor organiseren wij op woensdagavond 25 november een belactie om geld in te zamelen voor trainingsmaterialen en extra trainingsactiviteiten voor onze jeugdleden. En jij kunt ons daarbij helpen!

Op woensdag 25 november tussen 18.45 en 21.15 uur kun je een telefoontje verwachten van één van onze voetballers (m/v) met de vraag of je wilt gaan meespelen met de VriendenLoterij voor Read Swart. Het is de moeite meer dan waard, want:

Minimaal 40% van de lotprijs komt ten goede aan Read Swart.
Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je wekelijks kans op fantastische prijzen. Daarnaast houdt de VriendenLoterij elke maand een lotnummertrekking en 2x per jaar een SuperBingo trekking.
De VriendenLoterij keert tijdens de actie ‘Scoren voor jouw Vereniging’ extra geldbedragen uit

aan de vijf clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht in één maand.

Wij gaan dus proberen zoveel mogelijk loten te verkopen, om zo extra geld voor de club op tehalen. Hoe meer loten we verkopen, hoe meer trainingsmaterialen we kunnen aanschaffen en hoe meer extra trainingsactiviteiten we voor onze jeugd kunnen organiseren. Houd je telefoon op woensdagavond 25 november extra in de gaten!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!