Sponsors

Rabo ClubSupport - Stem op Read Swart!

5 oktober 2020 8:30


Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Op 30 september 2019 zijn we gestart met een eerste verkenning hoe wij onze sportaccommodatie ‘De Jister’ in De Knipe kunnen verduurzamen. Het uitgangspunt is om een forse besparing op de energierekening van onze voetbalclub te realiseren. Hiervoor doen we dit jaar mee aan Rabo Clubsupport.

Over Rabo ClubSupport

Rabobank biedt met ClubSupport kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club bovengenoemde doel te behalen? Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt. Meer weten of Voetbal Vereniging Read Swart opzoeken, kijk dan hier.

Stem op Read Swart!

Stemmen kan in de periode van 5 t/m 25 oktober 2020. Dit kan alleen als je klant bent van Rabobank, Je doet het door in te loggen in de Rabo App of op website van Rabobank via ‘Zelf regelen’. Vervolgens kun je via ‘Mijn Lidmaatschap’ klikken op Rabo ClubSupport.

Doe mee, want jij beslist mee!

Stem en vraag zoveel mogelijk vrienden en familie ook op ons te stemmen.

rabo-clubsupport.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!