Sponsors

Corona-update Bestuur d.d. 28 sep 2020

29 september 2020 11:30


Beste leden, ouders van leden en andere betrokkenen bij Read Swart,

Door de versoepelingen na de zomer waren we, weliswaar met inachtname van flink wat extra maatregelen rondom het veld, in de kleedkamers en in de kantine, weer wat in ons normale voetbaldoen. We konden trainen, wedstrijden spelen, als toeschouwer langs het veld staan en in de kantine een hapje en drankje halen. Dat wijzigt door de vanavond afgekondigde nieuwe overheidsmaatregelen echter flink en wel vanaf morgen, dinsdag 29 september, om 18 uur.

Vanaf dat moment gaan, in ieder geval gedurende 3 weken dus tot en met dinsdag 20 oktober, de volgende aanvullende of vervangende maatregelen voor Read Swart gelden:

De kantine is dicht. Op trainings- en wedstrijddagen kan er dus op ons Sportpark voor, tijdens en na trainingen of wedstrijden geen drank of voedsel gekocht of genuttigd worden. Ga hier ook geen alternatieven voor bedenken; breng de club a.u.b niet in verlegenheid en/of gevaar en vertrek na de wedstrijd en het eventuele douchen gewoon naar huis.
Kleedkamers kunnen vooralsnog gebruikt blijven worden voor het omkleden en douchen, mits de afstandsregels in acht worden genomen. Nazitten in de kleedkamers kan niet.
Op wedstrijddagen regelen we voor de spelers in de pauze ranja (jeugd) en thee (senioren), maar daar blijft het ook bij.
Publiek is bij uit- en thuiswedstrijden niet welkom. Read Swart zal hier op het Sportpark kritisch op toezien; hiervoor is er op zaterdagen een gastheer aanwezig en op zondagen een bestuurslid.
We vragen uitspelende jeugdteams van Read Swart om met een zo minimaal mogelijk aantal chauffeurs af te reizen en dus zo maximaal mogelijk te carpoolen. Ouders die besluiten zelf te rijden, kunnen enkel zoon of dochter droppen en weer vertrekken. We vragen de leiders van de Read Swart teams om toe te zien op naleving van de richtlijnen.

Zoals bij alle andere maatregelen en richtlijnen vragen we iedereen om begrip en het strikt opvolgen ervan. We kunnen het helaas niet mooier maken.

Met sportieve groeten,

Bestuur Read Swart

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!